Kereta Sewa Johor Bahru

King Car Rental ialah halaman web untuk mempromosikan perkhidmatan kereta sewa di Johor Bahru, Johor. Kami merupakan wakil penyewa kereta sewa di Johor Bahru, Johor.
Kami menyediakan Perkhidmatan Kereta Sewa untuk pelanggan samada individu atau korporat, tempatan mahupun antarabangsa di seluruh daerah di Johor. Kereta sewa kami boleh disewakan secara harian, mingguan mahupun bulanan.

Wednesday, 17 May 2017

LOKASI MENARIK DI JOHOR - KERETA SEWA JOHOR

Bulan cuti sekolah pertengahan hampir tiba. Lagi beberapa bulan sahaja lagi dah nak musim cuti sekolah. Mari rancang percutian anda sekeluarga bermula sekarang.

Berikut adalah antara lokasi menarik di Johor Bahru:

Austin Heights Water & Adventure Park

Legoland Malaysia, Nusajaya
Johor Premium Outlet

Puteri Harbour, Nusajaya
credit bumblebee.net

Hello Kitty Town, Nusajaya

Sudah tentu bila anda sampai di Johor Bahru anda memerlukan perkhidmatan kereta sewa sekitar Johor Bahru. Maka kepada mereka yg merancang bercuti di Johor Bahru tu boleh lah booking kereta sewa dengan kami di Johor Bahru. Untuk pertanyaan kereta sewa JB boleh call 017-2244300.

Sangat mudah kan? Rancanglah percutian anda sekarang. Buat tempahan kereta sewa Johor secara online juga disediakan. Dapatkan potongan 10% utk tempahan melalui talian online kami www.keretasewajb.com

Pelbagai jenis kereta disediakan dari saiz kompak sehinggalah saiz MPV. Kereta sewa kami juga boleh didapati daripada kereta tempatan mahu pun antarabangsa. Macam mana nak buat tempahan kereta sewa? Jom hubungi 0172244300 atau buat tempahan secara online di www.keretasewajb.com

0 comments:

Post a Comment